Blinka lilla stjärna

oohhh va fint vi har i våra fönster! Matte och husse har satt upp stjärnor som lyser så fint, myyyyys! Hörde även när dom pratade om julklappar och planerade dessa, så småhussar lyssna noga......! Pssst....jag är mutbar :)
/Sally

Kommentarer
Postat av: brorsan Bob

Tjohooo på dig Sally

Vad roligt att jag får vara med på bild i din blogg, min matte har pyntat mest hela dagen i dag med stjärnor och julkransar, det blev jättefint.

I dag har det regnat hela dagen,åh jag gilla inte att matte ALLTID ska torka mina tassar när vi varit ute, då försöker jag ta handuken för matte och springa i väg med den, då säger matte till mig på skarpen. Nähä..nu kommer snart min husse hem från jobbet. Skoj... Ha det

Kram från Bob.

2009-11-25 @ 16:52:42
Postat av: Ester

Hallå där! Jag har hittat flera bilder på våra släktingar, dock mest från farfars farfars sida. Några bilder finns publicerade på min blogg, ett par ända från 1800 talets slut och början på 1900 talet!!! Det är skoj att se hur våra gamla släktingar såg ut. Ha det så gott där hemma under era små stjärnor - hit hem till oss har julen ännu inte kommit.

Kram!

2009-11-25 @ 19:29:02
URL: http://sweetester.blogg.se/
Postat av: Ester

Ja, det tycker jag med! SMHI:s e-postadress är [email protected]. Vi kan väl skriva ett gemensamt brev och be dom sluta med att regna! Det var nog den regnigaste månaden jag och min flock varit med om! Regn, regn, regn och åter regn! Var är den lilla blinkande... öh, nej, strålande solen!?

2009-11-25 @ 21:38:43
URL: http://sweetester.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0