Jogging

Eftersom husse behöver lite hjälp att komma ut i joggingspåret så har han investerat i ett jogginbälte och ny sele till mig, som jag även kan ha i min spårträning då jag vuxit ur min gamla. Idag var det dags för invigning, kolla in hur snygga vi är innan vi sticker iväg!
Hur det gick,? jaaa vad ska man säga....jag är ju rätt så van att springa men husse han var inte direkt snabb.. Men han skyller på att jag är ung och inte ska träna så hårt, ja ja han får väl ta till den ursäkten då! Jag tyckte det var rätt så skoj i alla fall trots att farten var låg. - Husse, det kan bara bli bättre (=snabbare)
  
 

Måste köpa ny

fotboll till lillhusse..... eller varför inte köpa två nya fotbollar så kan vi ha en i reserv? Vet inte men det verkar vara dålig kvalité i våra fotbollar luften går liksom ur dom?! Lillhusse blir arg då jag gör mål hela tiden ?! Mäh, kan väl inte rå för att jag har "Zlatan-fötter", fyra stycken bestämt, han ska få se att han blir bättre då vi får bättre bollar.
  

Oj va mycke skoj

jag gjort i helgen, gått låååångprommisar med matte, spanat på folk som gått förbi från altanen, jagat flygande såpbubblor, hjälpt husse byta däck på mattes bil, hjälpt lillhusse tvätta cyklar, hjälpt till att ta fram fotbollsmålet, spelat fotboll med lillhusse....med andra ord varit en stor tillgång och medhjälpare i alla fall om ni frågar mig.
                        

Tårta

Idag fyller en av mina tonårshussar år, Grattis Pontus 19 år!! Vi ska äta tårta, grädde de e gott! mmmmmm
   


Istider

Idag har jag och matte frostat av vår frys, det var hur roligt som helst! Man fick ligga i "språngläge" och sen fick man vänta.....och vänta.....och vänta SÅÅÅÅÅÅÅÅ ramlade det ner en isbit som man kunde hoppa upp och fånga och tugga på. Sen började det om från början......vänta ....och vänta.........!
    

Vila

Min matte har fått order om att vila, JAAA ni förstår .....min matte vila?? Svårt svårt men jag hjälper henne, kör igång en bra film och sen trycker jag liksom ner henne i soffan och visar hur man gör när man kopplar av! 
    

Molnet

jag antar att ni hört talas om molnet senaste dagarna, hmmm askmoln vad är det jämfört med det moln som jag får efter mig när jag drar igång med "boxerskov"!! 

                  

Close up


Men nu får

väl ändå mattes förkylning ta och ge sig, tycker synd om henne hon snorar och hostar o håller på.....
Hon trotsade i alla fall snoret igår och åkte till klubben och tränade lite med mig. det var supermånga hundar där så matte tog mig till den lilla planen intill för annars har jag svårt att koncentrera mig?? När vi kört ett tag så fick jag sitta och titta på dom andra hundarna när dom tränade, men det är faktiskt träning det också för en aktiv boxertjej! Att sitta, jaaa SITTA still och titta är inte lätt, man blir trött av det!
Trevlig helg på er alla mina bloggvänner!

Publik

Igår kväll tävlade mina kompisar Atlas och Swix igen i Lydnadsklass 1, gick ju så där förra gången som för övrigt var deras första tävling. Igår så gick det mycket bättre, Atlas fick en 3:e plats och pris men lyckades inte riktigt få ihop poängen för att ta hem en LP1. Swix fick också mer poäng än förra gången och slutade på en 5:e plats. jag satt i publiken, jaaaa satt och satt det var väl kanske att överdriva men jag satt nog några sekunder i alla fall :) Ser svårt ut att vara så lydig som Atlas och Swix men vi kämpar på.


Renbäddat

jahaaa nu har jag gjort matte sur också, kunde väl inte veta att en smutsig boxertjej gör fläckar i renbäddad säng?? Det såg ju så roligt ut när matte stod och skakade och fixade i husse och mattes säng när jag kom in från min kvällsprommis, såååååå jag tog sats och hoppade upp och tänkte hjälpa till lite med täckena, vad händer? Jo matte skriker - NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! VA?!, skrika så där bara rakt ut liksom, jag blev tokrädd och hoppade ner från sängen och kikade lite lätt under lugg på matte - förlååååt matte men jag kunde väl inte veta att du ville skaka täckena själv.

9 av 10

Tänkte berätta vad jag gjorde den där gången som jag inte lyckades hålla mig kvar på gården. Joo lillhusse sprang ner till sin kompis Hugo som bor tre hus nedanför oss...... hmmmm ja vad ska man göra jag satt och funderade i typ 3 sekunder om jag inte också borde hänga på och jaaaaaa det är klart att jag också måste hänga med till Hugo!
Husse ?? han blev arg!

Våren är här...

idag så kändes det som om våren verkligen har kommit, solen sken, snön smälte och husse tvättade mattes bil och torkade bort alla tassavtryck efter mig, matte hon kunde inte hjälpa till för hon har legat i sängen hela helgen med förkylning, stackars matte, men hon har i alla fall fått en nytvättad bil :) Lillhusse han fick ta ut cykeln, det var en rolig "mackapär" som man kunde jaga, det var också superskoj att sno dom där gula tvättsvamparna som husse lekte med. Dagens utmaning för mig var alla som promenerade förbi med barnvagnar, hundar m.m. svårt att hålla sig kvar på tomten men jag lyckas 9 gånger av 10 i alla fall.....


Måste gömma mig!


I morse var det full fart i skogen. Jag drog iväg före husse på stigen som vanligt. Men vad hände då? Jo det kom en gigantisk schäfertik (om ni sett en monstertiger förstår ni) rakt emot mig. Hon lät väldigt arg! Det var hennes husse också, men det sket hon i.
Jag däremot uppträdde som en Boxergicka ska, och lyssnade på min inkallning, även om jag kände för att gräva ner mig till Kina. Väl framme hos husse kände jag mig trygg, och monstret stannade fem meter framför oss. (husse var faktiskt lite cool och bestämd!) Efter kom den andra hussen springande och beklagade sig över sin busiga tiger. Dax att träna inkallning tänkte jag säga, men det var inte läge.
Vi lät dem passera, ruskade på oss och gick vidare som inget hänt. Gissa om matte ville höra allt när vi kom hem?
Sally

Anmäld

Japp nu har matte anmält mig till utställning först ut är det Timrå BHK den 8 maj och sen är det nationell utställning i Nordichallen den 22-23 maj! Ooouuääää va spännande, matte tränar mig i köket för fullt att jag ska STÅ snyggt men jag är ju så duktig att sitta, som för övrigt var det första jag lärde mig så jag har lite svårt att fatta att hon nu helt plötsligt ska ha mig att STÅ??? Ja ja men va gör det om man sitter snyggt på utställning då? Domaren måste ju se att jag är snygg i alla fall!

MH äventyr del 2

Nu kommer resten av MH äventyret :)
På torsdagen så åkte jag, matte och husse iväg till Uppsala, i Björklinge så stannade vi hos min uppfödare Vivianne och träffade min mamma Cita och boxervalpen Milla som nu är 7 månader.
Min mamma Cita
Valpen Milla blev trött...
    Milla hoppar på mig....
Sen när vi lekt av oss så åkte vi vidare till hotell, JAPP ni läste rätt hotell, hundar får bo på hotell. Jag fick en egen påse med en matskål, lite mat och eget lakan, fast varför jag fick ett eget lakan vet jag inte då min säng redan var bäddad:
   
Så vaknade vi på "MH-dagen", matte och husse klev upp kl 6!? Puh, ja det var bara att hänga på, frukost intog vi i bilen och sen bar det iväg till Österåkers BK, tack och lov för husses leksak GPS för det var inte lätt att hitta dit. När vi kom fram fick vi träffa Testledaren för Boxerklubben Jill Mellström som berättade hur dagen skulle komma se ut och vilka regler som gällde för att gå med som publik. Jag fick en prommis och sen kunde jag sova vidare i bilen en stund tills det blev min tur.
 Jag och husse redo för banan som tar ca 45 minuter att gå, jag gick ut först av mina syskon Laban, Theo och Smilla som var med. Det började med kontaktövning och lek. Sen fick jag jaga en "hare", avståndslek, överraskning, ljudkänslighet, träffa spöken och avslutade med lek och skott. Jag klarade mig fint hela banan, tyckte det var jätte spännande och jag var mycket nyfiken och tydlig i mitt kroppsspråk. När spökena kom blev jag arg och skott fick jag i ruta två.
 
Min brorsa Theo (10 kilo mer än jag) mötte "Dumpe"

Min brorsa Laban, han var inte rädd för något han skällde inte ens ut spökena men jag tror att det är för att han extraknäcker som "Spöket-Laban" på fritiden?! 
Vi avslutade dagen tillsammans på en lokal pizzeria och sen bar det iväg hem till Sundsvall igen, jag sov hela vägen hem!
PS kolla in mitt supersnygga nya halsband dagen till ära...Stor boxertjej nu med Känd mentalstatus!


Titta på min brorsa Laban när han möter "skrammel"

MH test

Hej nu ska jag berätta om mitt MH äventyr, det var jätte skoj och spännande, jag och mina syskon skötte oss mycket bra. Ni får kika på mitt möte med spökena som jag blev såååååå arg på så jag kunde knappt gå fram till dom när det visade sig att det inte var spöken? Testledaren sa att det är svårare att släppa när man blir arg än när man blir rädd. Rädd blev jag inte för något, nä det var kul med lite skrammel och annat som livar upp en boxertjejs tillvaro.


GLAD PÅSK


RSS 2.0