walk over

Matte och husse tog det tråkiga men kloka beslutet att inte åka till Hallstahammar för att ställa ut mig, jag är inte i form, (skendräktig) äter nästan ingen mat och har blivit mager, husse och matte har fullt sjååå att få i mig vatten och något i magen och få mig att tänka på annat. hmm ja jag vet inte när jag ska bli som vanligt igen?? Idag har vi i alla fall lämnat stugan och återvänt hem det känns bra, ligger just nu i min favvosoffa o bara sover.


Hot hot hot....and puppies


Puh de e varmt för en boxertjej nu, men som tur är kan man hänga i stugan vid havet, husses mamma och pappa bor här. Det är sååååå skönt att kunna gå ut på havet och svalka sig eller skvätta sand på alla på stranden, he hee.
Sen har jag viss fått fnatt säger matte för jag tror att jag fått valpar, jag har varit hängig och pipig och går runt och bäddar och bär på saker. Matte har rådfrågat alla proffs och fått goda råd, bl.a så är alla mina leksaker borta som jag går och bär på t.om min tennisboll! Vi var på träning igår och faktiskt så presterade jag och överraskade matte, glömde bort mitt "tillstånd" och blev mig själv för en stund. 
de e ingen boll det är en valp!!

Utställning

japp, så ska jag "ställas" igen tycker husse och matte, jag och min flock åker till Hallstahammar på Boxerspecial den 17-18/7 där kommer vi träffa en av mina brorsor Theo som också ska ställas ut. De blir kul att träffa lite boxerkompisar! Sen kommer ni väl ihåg att anmäla er till MNLO boxerspecial som är den 7/8! Skulle vara jätte skoj om mina boxerkompisar från söder kunde komma och hälsa på här i norr.
http://www.mnlo.boxerklubben.nu


Nu ska ni få höra...

vad en liten boxertjej kan göra .....!
Nu händer det grejer i mitt boxerliv ska ni veta, matte kör hårt med mig, trotsar värme och mygg och packar vår träningsväska i tid och otid. Först så ska jag berätta om att jag har börjat träna SÖK, det är när man letar "figgar" i skogen. Figgar?? jo det är människor som gömmer sig och som jag måste leta rätt på, när man hittar dessa så blir dom sååååå glada att se mig så jag får massor med beröm och godis. Måste säga att det är en av dom roligaste saker vi gjort på länge. Matte har fått komma med i värsta proffsgruppen och får massor med hjälp och stöd. Det är inte lätt detta ska ni veta, jag ser hur hon lägger huvudet på sne och upprepar och tänker högt - gå ut, gå in, stigen, gå framåt, valla, figurant, vinda, hög nos, rulle, lösrulle, tomslag... ja som sagt inte lätt men mycket skoj! 
Sen har vi bara en gång kvar på vår Steg II i Lydnad som ska göra att matte och jag törs tävla i höst, hur det går? Jovars, det går faktiskt rätt så bra, det vi inte riktigt får till är apporten, jag fattar inte riktigt vad det är matte vill att jag ska göra med den där träpinnen liksom?? Måste reda ut det.
Idag körde vi ett spår, JAAAAAAAAA men det är väl skojsigt! jag kutade på i värsta racertempot, (lite väl fort tyckte matte)

RSS 2.0