Spårhelg

Jag och matte har varit på spårhelg som MNLO boxerklubb ordnat. Instruktör var Gunbritt Arthursson. Vi var 6 mattar och 7 boxrar som träffades tidigt på lördagsmorgonen, förväntansfulla och nyfikna. Först körde vi lite lydnad för att Gunbritt skulle få en bild av oss hundar och våra mattar. Mycket spännande, och massor med tips på vad vi skulle jobba på. Sen bar det iväg till spårskogen, matte började med att lägga ett spår där jag skulle visa att jag faktiskt bryr mig om pinnarna och vill ta upp dom...? Ja ja, jag fick väl visa det då även fast jag är mest sugen på att bara rusa vidare. Jätte kul var det sen att matte fick hänga på dom andra hundarna för att se och lära, några var superproffs! Efter 9 timmar var vi hemma igen, jag sov som en stock kan jag tillägga. (matte med)
På söndag var det dags igen, lika tidigt men betydligt bättre väder. 8 timmar i skogen på söndag med massa spår, uppletande och annat. Oj va roligt, matte och jag fick ny inspiration till vår spårträning och massor med tips. Trötta blev vi, kan skvallra att matte somnade sittande i soffan kl 20 :)

Blodvite

Jahaa så har det hänt...... När matte sätter på sig pannlampa så vet man att antingen ska vi ut i mörkret eller så ska hon klippa mina klor. Jaaaa ni läste rätt, hon tycker det är lättare att klippa när hon ser bra, ni får tänka på att hon inte är så ung längre ;)
Jag har två vita klor, dom tycker matte är ganska lätta att klippa, men resten är svarta. Igår klantade hon till det och den första klon hon klipper klipper hon för långt så jag fick skrika till ordentligt!! Aaaaaaajjjjj!
Men .... vad händer ??? hon bara liksom tog tag i min tass och fortsatte ?!! VA??! Det gjorde ju ont! Men men efter en stund var alla klor genomklippta och matte tittade på mig och klappade mig hårt och sa Braaaaa tjejen! ???? DET GJORDE JU ONT!! Sen bara gick hon därifrån som om inget hänt........ ? Jag BLÖDER JU!!!??
/Sally

PS förlåt Sally det var inte meningen, och tro mig jag blev jätte ledsen att jag gjorde illa dig och jag fick skärpa till mig för att inte ömka dig och bara hålla om dig! (För då kanske jag aldrig får klippa dina klor mer). /matte Susanne

"Sally"

©Göran Nordfjell/BUS 2010
www.gorannordfjell.se
Här är tavlan min matte fick i 40-årspresent av "FjällMia" som Göran Nordfjell har målat i akvarell.
Det är jag! Och uppe till höger ser ni min flock, matte, husse, Gustav, Pontus och Dennis, åååå kolla min favvoleksak är också med.
/"FnyggSally"

40 taggare

Jag pratar inte älgjakt, näää! Min matte har fyllt 40 och det har firats i helgen med fest! Oj va jobbigt det var, Puh, att springa och hälsa på nästan 30 gäster och att sen hålla ordning på dom det är inte lätt inte ens för en boxertjej.
Roligt var det i alla fall och jag passade på att sno en kräfta att leka med då ingen såg på, he he rolig leksak, luktade en aning skumt men gott på samma gång.
En av mattes presenter var en avbildning av mig, jaaaaaa ni läste rätt av mig! Sååååå fnygg! Matte ska fota bilden och lägga upp den någon annan dag.

RSS 2.0