Va e de för en dag ...?

  
Jooooo de e Sallys födelesdag HURRA HURRA HURRA ! ! ! ! Idag fyller jag ett år, jag har redan fått ett smaskigt ben och långprommis me husse! Sen hörde jag matte säga något om att åka till Arken och få välja precis vad jag vill ha...!!! Jag vet precis vad jag ska välja  ! ! ......Papegojan nere i hörnet, den som kan vissla och prata ! :)

EN DAG KVAR!

I´m only say this once: EN DAG KVAR!

Sally

Snöslunga


Nu är det så här, först en fnygg "cloes-up" på mig i snöyran och sen en bild på Husses fnygga snövallar han gjort med sin nya snöööslunga! Är han mallig eller...

Ha, nu ser det ut som nån skottat med spade. Jag sabbar men Husse tål det!
Snart fyller jag ett år/Hej då

Klass 2 varning

Hörde på radion i dag att det är klass 2 varning efter norrlandskusten, he hee undrar vilken klass jag skulle vara i om man skulle prata om min framfart på radion? Jag tycker i alla fall att det ska bli kul med mer snö, husse tycker också att det ska bli roligt med mer snö, VARFÖR!? Joooo så får han användning av den fina snöslungan som han köpt för att underlätta snöskottningen......på tal om varning, så ska man inte springa nära slungan för då kan man få massor med snö på sig, men man får skälla ut den :) 

                                                                                    

Allt som vanligt

Japp så då var det söndag och alla är hemma igen, bra, skönt.... jobbigt när inte alla är hemma...och att man inte fick följa med på bio....eller när matte går på toaletten och stänger dörren....eller när husse och matte bastar och jag inte får hänga med in i värmen....eller när dom åker och shoppar utan mig....eller när jag inte får ligga mellan i deras säng .....eller när man inte får hoppa upp o kolla vad det är som luktar gott på matbordet.....eller när man inte får sno goda ostar som står på vardagsrumsbordet .. Ja ni börjar fatta va?! Skönt att helgen är slut och alla gör vanliga saker och alla är hemma!

Mattes dag i dag

  • Din lördag 
  • ·       09.30            Väckning, fika på sängen
  • ·       10-12            Egen tid
  • ·       12-15            Lunch och Hundpromenad            
  • ·       15-17            Massage, bastu, tilltugg
  • ·       17.30            Bio (Up in the air)
  • ·       20.00            Middag (Sushi/bubbel)
  • ·       22.00            Mys, avslappning i soffan
  • ·       24.00            Natti natti 

    PS 100% barnfritt !
    Min matte gillar att titta på stjärnorna på slottet så husse "snodde"deras tema "Min Dag" och överraskade matte med att ge henne en "Egen dag". Så hon går omkring här hemma nu med morgonrock och ett leende på läpparna. Husse drog precis iväg med barnen, tonåringarna ska till pappa Mats och 6-åringen ska vara med farmor och farfar.
    Matte ha en bra dag idag! En fråga bara ...... Vart ska jag vara när ni ska på Bio??????

Grattis Tonårshussarna !

Idag är det en stor dag för mina tonårshussar, Dennis fyller 17 år och Pontus har tagit körkort!! STORT GRATTIS till er båda från Sally och flocken!
     
Dennis 17 år eller var det Iprenmannen?? (titta noga vem som står bakom...o vaktar!)
    
   

Hmmmmm


Idag på mitt dagis så gnagde jag ganska mycket på bordshörnet, det får man inte göra.
Jag säger fy på dig Sally. Ny dag imorgon
Hej då!

Rut o Tuva

Vi var ut till Smålaviken och kollade till igår, vi tog med oss Rut o Tuva och deras husse och matte. Vi stekte pannkakor på Murrikkan och sprang på isen. Lillhusse hittade en brygga som kommit lös och som satt fast i isen som var lite spännande. Rut och Tuva dom var lydiga och snälla dom och jag sprang mest runt o hoppa o busa som vanligt.......
       


Mer Milla

hmmm min matte hittade aldrig kabeln till sin kamera så husse fick köpa nån annan lösning.... men men nu kan jag lägga ut mer bilder på Milla i alla fall. Min mamma Cita var inte med på besöket utan det var bara den lilla busiga Boxern Milla. Hon trodde att hon "satt säkert" under bordet men men.... he hee jag kan nog göra mig ganska liten jag med och krypa under bord.
    
     
    
    

Här är Milla

    
Det var jätte skoj och leka med en liten liten tjej, men hon var rätt så kaxig och tålde en hel del :)
Lillhusse tog en massa fina bilder men matte hittade inte den kamerans sladd så när hon har letat upp den så kommer hon lägga ut fler bilder på oss. Min uppfödare Vivianne tyckte att jag var en snygg och busig boxertjej, JAPP jag visade upp mina bästa sidor, - Skönhet och Humor blandat med BUS !

Morsan!



Attans vilken tid det tar. Måste erkänna att jag är lite mammasugen nu.
Man vill ju visa upp sig..ja ni gickor vet ju vad jag menar! Jag har käkat, varit på lång småkylig skogsrunda och rostat lite, bara lite, så jag känner mig redo för släktträff nu.
Har visst glömt att kissa säger Husse, måste dra nu. Vi hörs efter träffen!
Sally

Milla

så heter en liten boxertjej som kommer på besök imorgon! Hon är 12 veckor och bor hos min mamma Cita och hennes flock. Ska skärpa till mig och visa mig från min bästa sida eftersom jag är en stor tjej, och eftersom min uppfödare Vivianne också är med så vill jag ju att hon ska se va "fnygg" och trevlig jag är :)
Jag ska be husse fota och lägga upp bilder imorgon, nääää nu ska jag ska gå och sova min skönhetssömn....... haaa haa gick ni på den..?! JAG behöver väl ingen skönhetssömn - Jag är ju "grundfnygg"

Nyrakad

jahaa så har man fått sin första rakning, var hos veterinären igår för att göra ultraljudsundersökning på mitt hjärta då jag har litet blåsljud. Fick hoppa upp på bordet lägga mig ner och matte fick hålla i mig, sen rakade.... jaaaaa visst RAKADE han en liten "glugg" där han sedan körde en mojäng för att kika på mitt hjärta. Han hittade det lilla, för att det var mycket litet läckage vid min ena hjärtklaff, han sa att jag inte haft det sen födseln utan troligtvis fått det under infektion. Matte kan inte komma på att jag varit särskilt sjuk mer än att hon upplevde mig som förkyld och snorig under en veckas tid i höstas. Ja i alla fall ni som följt mig på min blogg vet ju att det var för att jag trillade omkull som jag i första hand var till Veterinären och han konstaterade blåsljudet. Det var i alla fall INTE därför jag trillade omkull! Skönt! Näää han gick helt på mattes magkänsla att jag blivit för varm (rostas) och sen rusade ut i kylan, kissade och fick helt enkelt Blodtrycksfall. Läckaget var så litet så det påverkar mig inte alls, man gör inget åt det mer än när vi i dom fall är hos veterinären så tyckte han att man skulle lyssna och kolla till det. Kan även tilllägga att han sa - Men vilken trevlig boxertjej, hon kan tom hålla sig lugn under undersökningen! Jaaaa men va tror han - man vill ju liksom bara få det bortstökat så man kan ut ur undersökningsrummet och tjoarunt lite i väntrummet istället :)


Trotsålder

min matte säger att jag kommit i trotsåldern? jaa inte vet jag vad det är men jag antar att hon syftar på att jag varit ovanligt busig och påhittig i helgen, ska jag berätta...?
På lördagsförmiddag så går jag och matte på långprommis då det var bra tempratur och solen sken, eftersom vi gick på gångväg så fick jag gå i koppel, matte muttrade något om att hon tror att jag liksom glömt hur man beter sig i koppel, men vadå?! Är man en busig boxertjej som måste man få studsa omkring lite och sno vanten av matte och kampa med kopplet, såååå roligt! Matte var inte alls på det humöret, vi kom upp på spåret där jag brukar få springa lös, men nu får jag inte det? Varför? Jooo för att det kommer skojsiga människor på två bräder och liksom susar förbi och vad måste man göra då?! Joooo springa efter så klart och säga HEJ!
Inte nog med detta när vi väl kom hem så konstaterar jag att resten av flocken dragit ut på uppdrag och att matte börjar packa sin träningsväska, trots att vi nyss varit ute på uppfriskande prommis! Men näääää det räckte tydligen inte, matte säger till mig att gå o lägga mig och att hon kommer snart, fyyyyyy va taskigt. Så när hon väl dragit så kunde jag inte låta bli och springa runt och göra lite bus, he he, först kom jag åt 5 halstabletter med papper som jag roade mig med att pilla ut själva halstabletten och sen låg o sög på mmmmmycket uppfriskande. Sen hittade jag lillhusses roliga lilla radiostyrda frigolithelikopter som han brukar flyga med ovanför mitt huvud, den låg på köksbänken, jag sträckte på mig ordentligt för att nå. Jag lyckades inte alls att få den att flyga som lillhusse så jag blev sur och bet sönder den. När sen matte kom hem efter drygt 1 timme så mötte jag inte henne i dörren, fel taktik av mig då hon direkt kom in och tittade på mig och sa - MEN VA HA DU HITTAT PÅ FÖR BUS DÅ!? Jag låg kvar med öronen långt bak och försökte titta på matte och säga att jag bara flygit lite helikopter men att den råkade kraschlanda och att jag har lite lätt ont i halsen och behövde lite uppfriskande?!
Vad lillhusse sa?! Han blev ledsen men sa - jaa men hon förståååååår ju inte, det gör inget. Näää precis jag är bara en liten busig boxertjej men massor med energi :)
PS Husse har lovat att köpa en ny helikopter och jag har superfräsch andedräkt!

Nya leksaker!

              
Japp, jag visste det! Min plan var att visa min bästa sida nu efter jul när flocken är trött på pyssel, pynt och annat fix. Jag har hjälpt till hemma med att plocka undan julen, kastat ut granen och sånt. Och vad händer då? Jo, tomten kommer tillbaka och visar sin tacksamhet för Sally! Locka vad jag fick: Grissvansar, märgben dinosaurie, studsboll, you name it! Allt är mitt och jag är glad idag. Varje dag vi gått hem från hunddagiset har jag sneglat på prylarna och blinkat lite gulligt...och idag blev det pay off!
Världens gladaste Sally

Äntligen

allt som vanligt, trädet med kulorna i är borta och alla tomtar och figurer nerpackade! Imorse klev alla (som var hemma) upp, husse först av alla kl 06:00 för att tända brasa då det var -20 grader ute, brrrrr jag studsade väl inte direkt ur sängen men jag klev upp i alla fall. Lillhusse sa något om att han tyckte det skulle bli kul med skolan igen och träffa alla sina kompisar. 07:30 var vi på väg, då började jag också fatta att ÄNTLIGEN var allt som vanligt, HUNDDAGIS HERE I COME ! !

Saknar Tonåringarna !

      
Nu har mina tonårshussar inte varit hemma sen nyårsdagen! JAG SAKNAR DOM! Finns inge mysigare än att få komma in till deras rum och ligga och kika när dom spelar tv-spel eller sno karameller ur deras godisskål eller krypa ner i någon av deras sängar eller bara få ligga och lyssna på deras prat om flickvänner m.m. Ta med er tjejerna och KOM HEM NU !
    

Tidig morgon

hmmmm imorse ringde mattes väckarklocka för andra dagen på raken .... vet inte vad som är på gång men det pustas och stånkas och morras - jaaaaaaa jag vet men det är inte bara hundar som kan det jag lovar och försäkrar er att MIN Matte kan morra. Jag kikar upp lite lätt under lugg då matte kliver ur sängen, väntar tills hon gått ut ur rummet och smyyyyyyyyyyyger upp i hennes varma säng he hee skönt! Sen ligger jag där och lyssnar på mattes stön och stånk - tyckte mig höra något om jobbångest men jag kan ha hört fel mellan morren :)

Oj va kul det är

när lillhusse har kompisbesök! Idag kom hans kompis Alfons med lillebror, mamma o pappa och käkade middag med oss. Ooooohhh det är sååååå kul för dom gillar mig så jag får gosa med alla och blir klappad och ompysslad. Det är myyyyyyys för en boxertjej med massor med kramar att dela ut!!

Herrbesök

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ! !
Vi har haft besök av vänner i Nyår med två hundar, Lilleman gillade min säng i köket så jag lät han sova iden, jag gjorde ett bra byte för jag fick ligga brevid hans matte på madrass på golvet tillsammans med Rottisen Smilla.
Jag tycker nog att min bädd var liiiite för liten men man heter ju inte Lilleman bara för att man väger 50kg utan för att man kan göra sig liten så att man ska kunna låna små bäddar. 
     
     

RSS 2.0