Kontakt


jag tränar kontakt! Om man tittar så här på husse eller matte så får man belöning :) min bästa belöning är att få kampa med mitt kampskinn eller mattes vante, men leverpastej eller parmesanost går också bra!  

Träningsdate med en filmstjärna

Idag har jag varit på träning med en filmstjärna! Jooo de e sant, han heter Denzel Washington och är en boxerkille från Fränsta och som bara är några dagar äldre än jag.
Om det gick bra att träna hundmöten? Knappast! Jamen ni förstår väl själva, två boxrar som möts. En som är "superfnygg" och en som är "moviestar" klart man måste fram och hälsa varje gång!
Näe, idag blev det fria aktiviteter. Jag testade mitt nya knep för att tukta en stjärna som Denzel. Man nafsar honom i bakbenen, ni anar inte vad irriterad han blir, men det funkar superbra. Nästa vecka ska jag tänka ut nåt nytt. När ni läser det här sover jag tungt sedan länge.

Snark, Sally

Kusinbesök i spelhålan


Tjena, vi har kusinbesök. Hon heter Astrid, kommer från Stockholm och är supersnäll.
Lillhusse säger att hon är hans bästa kompis!
Hallå, jag då? Jag vill oxå vara kusin med Astrid. Men jag får i alla fall vara med och leka med dom. Då känns det lite bättre.
Kolla, jag ligger i Lillhusses säng. Jag måste blivit bästis med Astrid jag med....

Sally

Miljöträning

idag fick jag hänga med till Birsta City, inte för att shoppa, nääää husse och matte skulle miljöträna med mig..!? Först fick jag göra platsliggning intill en STOOOOR lastbil, sen gick vi i gallertrappor, satt utanför IKEA utgången och kollade in alla människor som kom släpande på vagnar som skramlade och annat skoj. Mest spännande tyckte jag nog att det var att gå igenom parkeringshuset. Hur det gick?? Ja vad ska man säga, en boxertjej är en boxertjej, jag fixade det galant så klart!
Imorgon ska vi på torsdagsträning på Timrå BHK den första i vår, de blir skoj!

Full fart igen...

Tjooohooo nu är det fullt ös igen, skogsprommisar, träning, husse som ryter när jag drar på egen upptäcktsfärd, jaaaaaaa va skönt! Idag får jag åka till hunddagis, lillhusse är i plugget, allt som vanligt.
Pssssst o vet ni ska jag berätta en hemlis - tonårshusse Dennis hade tjejbesök igår, söööööt!

Sjukstuga

Oj oj oj de e synd om min flock, dom har fått vinterkräksjuka! Idag var jag alldeles olycklig för jag förstod att det var allvarligt när ingen ville kliva upp ur sängen. Lillhusse låg i sin säng och husse och matte i deras, jag fick vanka mellan sängarna för att försöka värma och trösta. Hoppas hoppas dom är piggare imorgon för det verkar inte skoj alls!

Lååååååång prommis

Nu har matte börjat med något nytt som jag inte har gjort tidigare, på lördagmorgon så vaknar vi käkar frulle och sen bär det iväg ut på lååååååååååååååååångprommis? Jag går ju ut hårt från början som vanligt men nu har jag blivit helt konfunderad två lördagar på raken då vi går och går och går, efter en timme så går jag så fint i kopplet, kör kontaktövning med matte men hon bara går och går. Spännande är det också för vi går på ställen som är helt nya för mig, nya lukter och nya vägar, nya hundmöten. När vi till slut kommer hem så är jag trött, TRÖTT, ett tag i alla fall :)
Ha en skönt lördagskväll!

Mina coola brorsor...

 
och min galna husse.................. han kan hoppa nästan lika bra som jag :) men det är inte lika "skämmigt" när jag hoppar omkring i alla fall!
 

Längtar till våren

      
ooohhhh kan det inte bli vår snart, längtar till att få springa i skogen utan att behöva sjunka ner i snön, att få bli sandig o grusig på tassarna, det ser jag fram emot !

Jag flyger....


Kaxig tjej

Min matte säger att jag är en kaxig tjej ! ! Jaaahaa? vet inte vad hon pratar om? 
   
Det är ju för min skönhets skull som grabbar som Atlas trillar omkull.........
       
jag gillar i alla fall att leka herren på täppan, eller "fnyggsally" på täppan menar jag :)

Grimas nr:2


Kolla Ester! Kan du göra den här? Man rätar på öronen, lyfter på överläppen samtidigt som man står på bakbenen. Inte lätt men jag har tränat en hel del. Tycker själv att den är en av mina bättre grimaser.
Tips: Med lite slem runt munnen får man större effekt..
Sally

Blivande draghund

Min flock åkte idag upp på Södra Berget idag för att inspirera mig, det är Draghunds SM om en vecka och idag skulle man testtävla lite. Jag var på hugget direkt och skulle såååååå gärna vilja hänga på och dra med dom andra hundarna men matte och husse säger att jag är för liten. Hrrmm ja ja jag ska i alla fall få en snygg sele, för att vänja mig vid den och känna mig för lite, för husse vill verkligen att vi ska testa detta när jag blivit äldre och jag vill ju se lika hurtig ut som han i sin "racerdräkt"......
Lillhusse var riktigt duktig han med på dom där brädorna och han retades lite med mig för att jag inte fick hänga på, sen blev det fika och störningsträning för mig när jag fick sitta fint bara några meter ifrån alla draghundar som stod och hoppade och ylade strax innan start.
           
             


Andra chansen...

Idag fick jag två chanser till träning, först fick jag åka till Sundsvalls BHK och få lite tips och trix från Helene som har två boxertjejer Vixi och Risgryn, jag och matte njöt i fulla drag av att få hjälp med vår träning. Jag var ganska så duktig...matte sa de i alla fall, fick godis... sen åkte vi hem, käkde lunch och vilade.
Döm om min förvåning när träningsgrejerna åkte fram igen??? Vi åkte ut ännu en gång till samma ställa och JAAAAAAAAAAA där var han min stora snygge boxer Harry! Ni vet...! "När Harry mötte Sally" oj va kul vi har, först försökte matte träna lite på det som vi fick tips om tidigare på dagen,  men efter ett tag fick jag och Harry busa järnet! tjoooohoooooooo  :)

Helen och Vixi visar linförighet sååååååå bra!

Min lillhusse Gustav fick vara "störning" och det gjorde han bra :)

När Harry mötte Sally........ jag har trasan .... he heee

fortfarande har jag trasan ..... men kan berätta att jag blev av med den till slut.......

Sportlov

Nu har vi sportlov säger matte, undrar vad som menas med det? Börjar misstänka att det kommer ställas en massa krav på mig, jag hörde matte prata om att idag ska vi träna... Ja men det blir roligt det, då får man massor med godis och så brukar man få träffa kompisar. Det var ju Sport det, men lov då?

En bild säger mer än tusen ord...

 

Torsk kompis

Kolla in min coola boxerkompis Cilla från Ö-vik hon kan också göra "torsken", he hee det var inte bara jag som kunde den grimasen.....

               
                                     

MH test

???????????????? va? vadå för nått? fattar inget? Min matte sa idag att min uppfödare Vivianne bjöd in oss på MH-test tillsammans med mina syskon den 2/4. Matte pratade på och jag sitter här fortfarande som ett frågetecken. Test vadå, är det kul det? Får man busa? 
                                             


Min framtida karriär?

 foto: blt.se
Kolla, det skulle kunna vara jag eller hur!
Caliber är en av två boxrar som är polishundar i landet.
Mmmm, tror nog att det kan vara nåt för mig, hur svårt kan det va? Tigrerad med vita tecken, jaa det kommer nog gå vägen det. För övrigt så fick jag min ettårsspruta idag. Jag var lugn och kontrollerad hela tiden hos doktorn, precis som en polishund ska vara.
Hej då!

http://blt.se/nyheter/karlshamn/maria-ar-forst-i-lanet-med-en-boxer-som-polishund(1359106).gm#articleimage-popup


RSS 2.0