Hemma igen!

Japp nu kommer dom hem!
Attans vad bruna de är, men jag ska låtsas som ingenting. Nanana...vad är en vecka på Mallis mot att vara en frispringande Boxer hos Farmor och Farfar. För mig personligen så är det faktiskt mycket bättre, så det så.
Nåväl, vi har alla haft våra äventyr, men nu är vi samlade igen. Inte så dumt det heller.
Njut/Sally
ps
Dom snackar om Taxfree, vad jag fattar så har dom ju varit Boxerfree eller....

"Mallis"

Japp, nu har jag snappat upp vad som är på gång.... Min flock ska dra till "Mallis" i en vecka o jag får INTE följa med!! Näää hundar får inte åka på charter tydligen ? Men men jag ska också få åka på semester till Smålaviken, farmor och farfar ska ta hand om mig en vecka, där är det hur mysigt som helst, vi ska gå "rundan", springa på stranden, bada, dra till skogen och plocka svamp. Tycker att det är ganska skönt att slippa 30 grader och sol.... 

Resväskan framme?

OK, börjar ana ugglor i mossen som man säger..... resväskor har kommit fram ur dunkla förråd? Vet av erfarenhet att resväska betyder att något är på gång och jag brukar inte få följa med :( hmmmm
Annars är allt bra, inte så varmt längre så man kan busa mycket mer än vanligt, jag har god aptit igen och är i mycket bra form. Varje morgon går vi morgonprommis 40 minuter med boll och bollslunga, jätte skoj att få springa och hämta boll och ibland få leta upp den i skogen. Sen har jag hängt med på några joggingturer, det är väl så där, händer inte något liksom, man får inte bita i kopplet och inte skutta omkring utan man travar på bara, trååååk! Fattar inte heller varför matte och husse gillar det dom är ju som vrak när vi kommer fram och stånkar och pustar?
Ikväll är det sökträning, de e skoj !

Lugnt?

Nästan för lugnt hemma, lillhusse och husse drog iväg igår på en minisemester, jag, matte och tonårshusse ensamma hemma. Men vi roar oss kan jag berätta, igår så drog vi i väg och tränade sök igen, den här gången fick i alla fall min matte lite utmaningar då hon inte riktigt litar på att jag vet vad jag ska göra :) Men jag kan i alla fall säga att jag hittar mina "figgar"! Vi gillar sökträning jag och matte och vi tränar med världens bästa proffs! Tack Helen och Maud för att ni är så duktiga och för att ni delar med er av era kunskaper!
Sen blev det ryggläge i soffan och kikade på "tjejfilm", vid läggdags så tog jag mig friheten att sova i husses säng så inte matte skulle bli så ensam.
Ikväll vankas det "bubbel & babbel" med mattes väninna och tonårshusse ska ha "spelhåla" med sina polare, så lugnt det blir det inte ikväll!

MNLO Boxerspecial


Så var det dax för utställning i helgen, jag var redo och trots värme så var jag pigg och ville visa mig från min bästa sida. Som handler hade jag min uppfödare Vivianns dotter Hanna som var jätte duktig att visa upp mig. Jag fick första pris och i konkurrensen placerade jag mig tvåa med HP, jag ska "mogna till mig" som dom brukar säga. Husse och matte jätte nöjd, hellre omogen än övermogen som matte brukar säga.

Tillbaka!

Hej alla kompisar! Hoppas ni haft/har en bra sommar. Nu ska jag börja blogga igen, har haft lite ledigt med familjen.
Under denna period har den hänt massor... skendräktighet, sökträning, lydnadsträning, svampplockning, bad, jogging, utställning, besök av min uppfödare m.m. Vet inte riktigt vart jag ska börja men tar en sak i taget.
Min skendräktighet är nu över, matte och husse pustar ut. Jobbig period där jag inte varit mig själv bl.a har jag matvägrat, gnällt, boat och varot trött.
Det hör till saken att jag egentligen inte riktikgt gillat vuxenfodret som jag började med i maj, så matte och husse beslutade att testa en annan sort..... och ? JAAAAAAAAAAAAA va smaskigt det var! Mindre kulor och bättre smak så nu äter jag igen med god aptit. Har även insett nu att jag inte har några valpar att ta hand om, men man kan ju alltid få drömma om att man får en skock små fnyggboxrar nån gång i framtiden, på riktigt alltså, eller som min lillhusse brukar säga - de e allvar!
Nu ska jag och matte ut och jogga lite, vi hörs så berättar jag mer om mitt sommarlov!

RSS 2.0