Utställning

japp, så ska jag "ställas" igen tycker husse och matte, jag och min flock åker till Hallstahammar på Boxerspecial den 17-18/7 där kommer vi träffa en av mina brorsor Theo som också ska ställas ut. De blir kul att träffa lite boxerkompisar! Sen kommer ni väl ihåg att anmäla er till MNLO boxerspecial som är den 7/8! Skulle vara jätte skoj om mina boxerkompisar från söder kunde komma och hälsa på här i norr.
http://www.mnlo.boxerklubben.nu


Kommentarer
Postat av: Kicki

Va roligt att du ska åka på utställning.. Celda är ju fortfarande för liten men den 7/8 är hon anmäld till.. Kanske dags att träna på att stå bra. För sitta är ju jätteskoj när man ska stå... Du Sally som är inne i utställnings svängen kanske har några fina tips att komma med :)

2010-07-10 @ 08:25:34
URL: http://kickilinaz.blogg.se/
Postat av: Bob

Hej Sally

Självklart så vinner du, du verkar jätteduktig å fnygg är du ju med, det skulle vara roligt att vara där, men vi är i Helsingborg den helgen....

Hälsa till Brorsan Theo från mig å önskar han lycka till.

Kram från Bob

2010-07-12 @ 04:36:39
Postat av: Theo

Åh va roligt det ska bli att träffas syrran :) Du får ge mig lite goa råd du som har varit med förr.

Det har varit ganska kul att att träna inför utställningen i alla fall, man har fått en massa gosaker och så har vi busat en hel del så fort det där finkopplet har kommit fram!!



Kramar från Theo

2010-07-15 @ 18:37:39
URL: http://boxerntheo.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0