MH test

???????????????? va? vadå för nått? fattar inget? Min matte sa idag att min uppfödare Vivianne bjöd in oss på MH-test tillsammans med mina syskon den 2/4. Matte pratade på och jag sitter här fortfarande som ett frågetecken. Test vadå, är det kul det? Får man busa? 
                                             


Kommentarer
Postat av: Denzel

Vi ska tydligen också på nåt slags MH-test till sommaren till min pappas uppfödare... Hoppas på en massa bus, men jag vet inte heller vad det är för slags test. Men jag hörde matte sa att vi skulle träffa min pappa och några av mina syskon, så bus vet jag helt säkert att det blir i alla fall :D Du får väl berätta sen då när du gjort ditt test för du hinner före mig.... Så vet jag om det är roligt eller inte.

Kram Denzel

2010-03-02 @ 19:30:37
Postat av: Ester

Ja, jag var med på Boxplays MH tidigare i höstas, men då fick jag inte följa med utan fick sitta vackert och vänta utanför. Jag kan dock varna att det förekommer skott, så om ni är tåliga mot skott så blir det inget problem. Jag gör även det senare i april/maj. Spännande!

2010-03-02 @ 22:20:23
URL: http://sweetester.blogg.se/
Postat av: helen Risgryn o Vixi

MH.beskivning är en boxertjejs höjdpunkt på året. Spännande som bara den.Tecken på att man inte är en fjortis utan en stor tjej, med andra ord.

2010-03-04 @ 18:35:37
URL: http://boxermania.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0